DAMASTS - Šarlotes audumi

DAMASTS

KAS IR DAMASTS

Iepazīstieties ar jauno audumu mūsu Šarlotes audumi veikaliņā - kokvilnas damasts. Klienti novērtē to par izturību un elegantu apdari. Nav brīnums, ka šī gultas veļa un galdauta audums jau 2000 gadus bauda nepārspējamu popularitāti. Žakarda tekstūra un stingrais audums padara kokvilnas damastu perfektu stilīgai gultas veļai vai gaumīgam galdautam.

 

Kāds ir šis audums

Damasts ir žakarda auduma veids ar zīmējumu abās pusēs. Tas izceļas ar nedaudz izliektu raksta struktūru, kas iegūta, izmantojot īpašu aušanas  metodi, kas rada saplacinātu kompozīciju. Damaska raksturīga iezīme ir tā matēta un spīdīga apdare, kas piešķir visam audumam elegantu un cēlu izskatu. Mūsu veikalā nopērkamā damasta svars ir aptuveni 150 g / m2 Tas ir diezgan mīksts un plūstošs materiāls, bet patiesībā damasts ir izturīgs materiāls. 

 

Stilīga damasta gultas veļa

Šobrīd mūsu audumu veikalā mēs piedāvājam kokvilnas damastu galvenokārt vienkrāsainu damastu gaišos, pasteļa toņos, piemēram, rozā, zilā, baltā vai zaļā krāsā, kas padara to par pievilcīgu audumu gultas veļai vai galdautiem.Damasta gultas veļa ir īpaši populāra, jo tā ir ideāls  interjera dizaina elements un noteikti piešķirs interjeram izsmalcinātu izskatu.Tomēr materiālam ir daudz plašāks pielietojums, arī apģērbu industrijā - no damasta var šūt arī apģērbu un bērniem domātus aksesuārus.

 

Kā mazgāt kokvilnas damastu?

Neapšaubāma damasta priekšrocība ir tā izturība - arī mazgāšanas ziņā. Tas nebaidās no atkārtotas mazgāšanas vai gludināšanas. Tomēr ir vērts atcerēties par pareizu materiāla kopšanu - jo visiem nepieciešama regulāra mazgāšana. To var mazgāt 40 grādos pēc Celsija. 

 

Damasts - kokvilnas audums gultas veļai

 

 Damasts ir arī spēcīgs audums ar antistatiskām īpašībām. Damasta gultas veļa ir īpaši ieteicama alerģijas slimniekiem un cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret putekļiem. Tāpēc to bieži izmanto viesnīcas numuros. 

 

 

Rakstaina kokvilna Kokvilnas damasts
Mazgāt līdz 40 grādiem
Mazgāt līdz 40 grādiem

100% kokvilna SASTĀVS: 100% kokvilna

Nebalināt Nebalināt

Materiāla svars
Svars: 150 gms / m2

Gludiniet ar karstu gludekli
Gludiniet ar ar maksimālo temperatūru 200 ° C

Materiāla platums  Platums: 160 cm

Nesausiniet Nežavēt veļas žavētājā
 



AUDUMA ĪPAŠĪBAS:

elpojošs audums Elpojošs Pastāvīga krāsa  Noturīga krāsa Ekoloģisks audums Ekoloģisks
antistatisks audums Antistatisks drošs audums bērniem Droši bērniem neizstiepts audums Nestaipās
Atpakaļ pie bloga

Komentēt

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.