Kā šūt viskozes audumu? Mans pieredzes stāsts - Šarlotes audumi

Kā šūt viskozes audumu? Mans pieredzes stāsts

 Šajā bloga ierakstā es vēlos dalīties ar savu pieredzi ar vienu no pēdejā laika mīļākajiem audumu veidiem, ko es nesen izmēģināju - viskozes audumu. Mani priecēja gan auduma kvalitāte, gan tā patīkamā sajūta uz ādas.

Viskozes maigums un komforts: Kad es sajutu viskozes audumu rokās pirmo reizi, es sapratu, ka tas ir kaut kas īpašs. Tas bija tik mīksts un maigs, ka es nevarēju pretoties domai šūt no tā kaut ko skaistu. Lai gan tā ir mākslīgi radīta šķiedra no dabiskiem materiāliem, tas rada dabiskuma sajūtu un izskatās eleganti. Vairāk, kas ir Viskozes audumi, lasi šajā rakstā.

ČETRI PADOMI ŠUJOT VISKOZES AUDUMU

Šujot viskozes audumu, ir daži mani padomi, kas var palīdzēt panākt labākus rezultātus. Lūk dažas lietas, kuras vari ņemt vērā:

    1. Izvēlieties pareizu adatu. Iesaku pirms šūšanas nomainīt jaunu adatu, lai tā būtu asa un nebojātu audumu. Mans favorīts ir ORGAN universālās adatas nr.70. Asas un plāniņas-neatstās caurumu pēdas audumā.

    2. Šuj lēnām: Viskoze ir diezgan gluds un slīdens audums, tāpēc ir svarīgi šūt lēni un uzmanīgi. Izmanto nelielu šuves garumu un nedaudz pieturi audumu, lai saglabātu tā formu. Iesaku labāk izmantot knaģīšus kniepadatu vietā.

    3. Pirms šūšanas audumu izmazgā: Kā jau dabīgam audumam, tam ir tendence sarauties-manos mērījumos vidēji ir ap 6-7%.

    4. Gludini uz zemas temperatūras: Šis audums lieliski gludinās arī tikai ar tvaiku. Vīles nogludini ar zemākas temperatūras gludekli. 

KO ESMU ŠOVASAR UZŠUVUSI?

Sievišķīga kleita  Lai pārbaudītu viskozes auduma kvalitāti, es nolēmu uzšūt sev pirmo kleitu uz Lieldienām. Izvēlējos plūstošu kleitu ar mazu ziedu un zaķīšu rakstu, kas radīja jautru noskaņu un sievišķību. Audums šujas viegli un gludi šajā kleitā jūtos ērti. Kleita bija ērta valkāšanai, jo audums nekairināja ādu un saglabāja komfortu pat karstākā laikā.

Skrienamie svārki- Papildus kleitai es izmēģināju šūt svārkus no viskozes auduma. Izvēlējos svārku piegrieztni-Nora. Viskoze nodrošināja plūstošu un smalku kustību svārkiem, tāpēc tie likās ērti un ikdienas skrējienam lieliski. Šiem svārkiem ir lielisks modelis-var vilkt ikdienā ar kediņām vai svinīgākos brīžos ar papēžu kurpēm.

Garie svārki. Viskoze ir ļoti plūstošs audums un man ļoti patīk kā izskatās tieši garos svārkos vai kleitās. Par šiem svārkiem īsā laikā saņēmu ļoti daudz komplimentu.

 Kopumā mana pieredze ar viskozes audumu bija tikai pozitīvas emocijas un apbrīnu par tā labajām īpašībām. Šis audums nodrošina ne tikai maigumu un komfortu, bet arī piedāvā plašas dizaina iespējas. Viskoze ir ideāla izvēle kleitām, svārkiem, blūzēm un citiem apģērba gabaliem, kuriem vajag labu kritumu un sievišķību. Es noteikti turpināšu izmantot viskozes audumu saviem šūšanas projektiem un ieteiktu to visiem, kuri vēlas izbaudīt skaistumu un eleganci, nezaudējot komfortu.

Plašo viskozes audumu izvēli vari apskatīt te.

Lai radoši projekti top!

Sniedze

 

 

Atpakaļ pie bloga

Komentēt

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.